Huis in ontwikkeling

Momenteel bouwen wij een luxe vakantievilla in de 'V.I.P.'-area van Sanyang, een rustig dorpje in het groene deel van Gambia. Het huis krijgt een moderne uitstraling en is ruim van opzet. Naast vijf grote slaapkamers en een grote woonkamer beschikt het huis over een groot terras op zowel de begane grond als op de eerste verdieping. Ook heeft het huis vier luxe badkamers, vijf toiletten en een aparte buiten douche bij het zwembad.

 

Het heeft een totale oppervlakte van 330 m2 en is geschikt voor tien personen. Het huis is uitermate geschikt voor familie's en voor groepen zoals yoga liefhebbers en vogelaars. 

 

Ook bied het huis volledige catering, een eigen chauffeur, schoonmaak service en 24/7 een portier op het terrein. In het huis vindt u suggesties voor excursies, aanbevolen restaurants en mooie plekken om te bezoeken. De privé chauffeur brengt u waar u maar wilt.

 

Voor het huis ligt een privé-zwembad van acht bij vier meter met daaromheen een grote tropische tuin. De aanwezige mango- en cashewnootbomen zorgen voor verkoeling, ook is er een vijver met schildpadden. De totale oppervlakte van het terrein is 2400 m2.

Het huis ligt twee kilometer van het strand en anderhalve kilometer van het gemoedelijke dorpje Sanyang. Rust en stilte zijn de belangrijkste eigenschappen van deze ligging.

abf496c2-ebc5-4683-8c2c-89c540a3777d.JPG